Jak dobře znáš Olsenky?

9. února 2007 v 15:53 |  Testy
Zjisti si jak dobře olsenky znáš:
1) Kdy se Olsenky narodily?
a) v neděli 15.6. 1985
b) v sobotu 13.6.1986
c) v pátek 13.6. 1986
d) v pátek13.5. 1986
2) Jak se jmenova první seriál, který holky natočily ?
a) Jedeme k babičce
b) Plný dům
c) Dvě z jednoho těsta
d) Sestry na útěku
3)Kterou rukou Olsenky píší?
a) MK pravou, Ash levou
b)MK levou, Ash pravou
c)obě levou
d) obě pravou
4) Které ze sester přebrala v roce 2004 Paris Hilton kluka?
a) Mary-Kate
b) Ashley
c) Ashley, ale nepřebrala jí ho Paris Hilton, ale Pink
d) ani jedné
5) Kolik filmů Olsenky natočily?
a) 16
b) 15
c) 14
d) 13
6)Jak se jmenovaly ve filmu Jeden den v New Yorku?
a) Roxy a Jane
b) Melanie a Ema
c) Cloie a Raily
d) Raily a Roxy
7) Jaké je druhé jméno Ashley?
a) Jane
b) Fuller
c) Neller
d) druhé jméno nemá
8) Jaké je druhé jméno Mary-Kate?
a) Jane
b) Fuller
c) Neller
d) Druhé jméno nemá
9) Která z Olsenek je starší?
a) Ashley o 2 minuty
b) Mary-Kate o 2 minuty
c) Ashley o 5 minut
d) Mary-Kate o 5 minut
10) Kdo je na Obrázku?
a) Ashley
b) Mary-Kate
c) je to fotomontáž
VÝSLETKY:
1 c)
2 b)
3 b)
4 a)
5 c)
6 a)
7 b)
8 d)
9 a)
10 a)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 anonymka anonymka | 11. února 2007 v 11:51 | Reagovat

tenhle blog neni nic moc ale budu ocať kopírovat

2 nikolina nikolina | 17. února 2007 v 11:23 | Reagovat

tenhle blog je hezkej a nevim proc jsem pises ze od tud budes kopirovat ? chces nastvat toho kdo to tu vymyslel nebo co ???

3 TERY-KATE TERY-KATE | E-mail | 17. února 2007 v 14:17 | Reagovat

jejich první seriál byl PLNÝ DŮM!!!né DVĚ Z JEDNOHO TĚSTA!!!

4 ashley1994 ashley1994 | E-mail | 17. února 2007 v 17:00 | Reagovat

TERY-KATE:souhlasím to je divný kdyby byl první two of a kind tam jim je asi kolem 11a ve plný dům sou jim tam 3 měsíce divný ne

5 olsenka-2 vlastník blogu olsenka-2 vlastník blogu | E-mail | Web | 18. února 2007 v 10:37 | Reagovat

jj, máte pravdu přepsalajsem se.

6 Ashleynečka Ashleynečka | E-mail | 19. února 2007 v 17:58 | Reagovat

Já jsem měla všechno dobře

7 anonymka anonymka | 20. února 2007 v 15:36 | Reagovat

fajn je to tu hezký ale kopčit budu!

8 jana jana | 8. března 2007 v 17:59 | Reagovat

jenom jsem chtela rict ze Mary-Kate NEMA jine jmeno jenom Ashley ma Fuller

9 kája kája | 5. dubna 2007 v 0:52 | Reagovat

máš to tu pěkný a rozhodně tě nechci kritizovat, jen tě upozorňuju, že nejsou VÝSLETKY, ale VÝSLEDKY, máš tam blbě T. Ale jinak to tu máš moc hezký

10 ashley ashley | E-mail | 7. května 2007 v 13:56 | Reagovat

ja sem vedela vse

11 ashly ashly | E-mail | 15. června 2007 v 12:05 | Reagovat

je to supprrr bolk

hezky

12 Káťa Káťa | 21. července 2007 v 9:36 | Reagovat

Ja mela 7 dobre !!!

13 ashley ashley | Web | 8. srpna 2007 v 10:22 | Reagovat

Já měla vše dobře ,ale ten anonym co je jako první přišel na blog i jiným holkám a jestli bude opisovat jako že bude tak  nevim

14 Lůca Lůca | 17. listopadu 2007 v 23:01 | Reagovat

Mery má druhé jméno Fuller

15 Lůca Lůca | 17. listopadu 2007 v 23:01 | Reagovat

její celé jméno:Mery Kate Fuller Olsen

16 Áňa Áňa | 6. ledna 2008 v 11:58 | Reagovat

Lůco promiň,ale seš blbá,protože za 1.píše se MARY a za 2.Mary Kate NEMÁ druhý jméno

17 anetka anetka | 15. února 2008 v 15:31 | Reagovat

Lůca:souhlasím s Áňou ona nemá druhé jméno ona je jen Mary-Kate Olsen

18 slavka slavka | E-mail | 2. dubna 2009 v 14:43 | Reagovat

ja som mala 1 zle:)))

19 Kleo Kleo | 8. května 2009 v 10:17 | Reagovat

secko spravne

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama