Únor 2007

Jak dobře znáš Olsenky?

9. února 2007 v 15:53 Testy
Zjisti si jak dobře olsenky znáš:
1) Kdy se Olsenky narodily?
a) v neděli 15.6. 1985
b) v sobotu 13.6.1986
c) v pátek 13.6. 1986
d) v pátek13.5. 1986
2) Jak se jmenova první seriál, který holky natočily ?
a) Jedeme k babičce
b) Plný dům
c) Dvě z jednoho těsta
d) Sestry na útěku
3)Kterou rukou Olsenky píší?
a) MK pravou, Ash levou
b)MK levou, Ash pravou
c)obě levou
d) obě pravou
4) Které ze sester přebrala v roce 2004 Paris Hilton kluka?
a) Mary-Kate
b) Ashley
c) Ashley, ale nepřebrala jí ho Paris Hilton, ale Pink
d) ani jedné
5) Kolik filmů Olsenky natočily?
a) 16
b) 15
c) 14
d) 13
6)Jak se jmenovaly ve filmu Jeden den v New Yorku?
a) Roxy a Jane
b) Melanie a Ema
c) Cloie a Raily
d) Raily a Roxy
7) Jaké je druhé jméno Ashley?
a) Jane
b) Fuller
c) Neller
d) druhé jméno nemá
8) Jaké je druhé jméno Mary-Kate?
a) Jane
b) Fuller
c) Neller
d) Druhé jméno nemá
9) Která z Olsenek je starší?
a) Ashley o 2 minuty
b) Mary-Kate o 2 minuty
c) Ashley o 5 minut
d) Mary-Kate o 5 minut
10) Kdo je na Obrázku?
a) Ashley
b) Mary-Kate
c) je to fotomontáž
VÝSLETKY:
1 c)
2 b)
3 b)
4 a)
5 c)
6 a)
7 b)
8 d)
9 a)
10 a)

Produkty MKAO k objednání

8. února 2007 v 18:27 Kosmetika Olsenek
Tady si můžete objednat přes internet produkty od Olsenek zde